Personvernerklæring

Personvernerklæring Kaupangrmart’n

Hvem vi er

Foreningen Kaupangrmart’n er en forening for bedrifter og organisasjoner i Stor-Elvdal kommune. Foreningen har som mål å arrangere Kaupangrmart´n som en folkefest, der distriktet markedsføres, Østerdalens preg og tradisjoner framheves og der lokalt næringsliv får muligheter til å hente inn inntekter fra arrangementet direkte eller indirekte. Les mer på våre vedtekter. Vår nettstedsadresse er: https://kaupangrmartn.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kaupangermart.com samler inn opplysinger om din bruk av vår nettside for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ingen brukere kan selv registrere personopplysinger på vår nettside. Vi videresender ikke personinformasjon til tredjepart, utenom det som er beskrevet under «Informasjonskapsler» og «Innebygd innhold fra andre nettsteder.»

Kommentarer

Vi tillater ikke besøkende å legg inn kommetarer på vårt nettsted.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss via e-post adressen publisert på «Kontakt oss» vil vi kun avvende din e-postadresse til eventuelt å svare på din henvendelse. Forutsatt at e-post er et egnet format for å svare på din henvendelse. Alle henvendelser bil besvart på det formatet som er best egnet i øyeblikket.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og logger

IP-adressen til besøkende, elektronisk ID for innloggede brukere, brukernavnet tilhørende innloggingsforsøk blir rutinemessig lagret i logg for å kunne avdekke ondsinnet aktivitet og for å kunne beskytte nettsiden mot angrep utenfra. Eksempler på hva som blir lagret i logg er antall innlogginger, utlogginger, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer av innhold på nettsidene og passordendringer. Disse opplysningene blir beholdt i 60 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Kaupangrmartn.com blir sjekket for skadelig programvare og sårbarheter ved bruk av Sucuri’s SiteCheck. Vi sender ikke personopplysninger til Sucuri; likevel kan Sucuri finne personinformasjon i offentlig tilgjengelige innlegg på vår nettside mens sjekken gjennomføres. For flere detaljer vennligst les mer på: Sucuri’s privacy policy.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Kaupangrmartn.com er en del av et nettverk at nettsider som gir beskyttelse mot uønskede angrep for å stjele brukernavn og passord. (Brute force attacks). For å gjøre denne beskyttelsen mulig, blir IP-adressen til brukere som forsøker å logge inn, delt med en tjeneste som leveres av ithemes.com. For ytterligere informasjon om personvernpolicy knyttet til denne tjenesten, vennligst se iThemes Privacy Policy.

Din kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende personvernet ved bruk av vår nettjeneste vennligst kontakt post@kaupangermartn.com

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettsiden er kryptert som et tiltak for å beskytte opplysningene du legger igjen om din bruk av våre nettsider.

Våre rutiner for datalekkasjer

Skulle det skje at persondata kommer på avveie vil vi varsle dem som er berørt og ellers forholde oss til gjeldene lovverk på området.